Traiteur

Hapjes voor traiteur aan € 2 / stuk :

- warme oester met sausje beurre verte

- canneloni van zalm en nori, mieirikswortel

- tartaar van rode biet en komkommer , gerookte makreel

- grijze garnaal, tomaat, basilicum

- dim sum van gerookte makreel, kardemon, venkel, dragon

- kroketje van duif, hummus met gekonfijte look

- gelakte schouder van 't Meikesvlasvarkenn, gepekelde groentjes

- carpaccio van Holstein , parmezaan, rucola, basilicum

- terrine van foie, abrikoos, brioche, beukenzwam

-

 

 

TRAITEURMENU augustus - september - VALENTIJN (vanaf 39 euro pp)

Pladijs - gerookte aardappel - saffraanrisotto - schaaldierenjus - mosseltjes - selderchutney

Gelakte schouder van 't Meikesvlarken - gepekelde groentjes - jus tomaat - zeekraal (* 4 gangen)

Gerijpte entrecôte van Holstein - jus met girolles - brocoli - pastinaak - zwammetjes

Tompous van framboos - crème van vanille - citrus

 

 

* Prijs:  39 euro 3 gangen  - 55 euro ALL-IN (met sharing hapjes voor bij het aperitief en koffiegarnituren voor bij de koffie) - 45 euro 4 gangen -

* vanaf een bestelling van 6 personen ALL-IN bieden wij u een fles bubbels aan 

* aangepaste wijnen per gang per gerecht : +- 12 euro per fles