Menukaart

 

 

 

 

4 gangen menu

* niet inbegrepen

 

5 gangen menu

 

 

 

Zonder wijnen 53 €

Met wijnen 75 €

 

Zonder wijnen 68 €

Met wijnen 95 €

Menu Terroir vanaf 24 augustus tot eind september

Roodbaars - ceviche sausje - venkel - radijs - crème van sesam

 

Pladijs - gerookte aardappel - saffraanrisotto - schaaldierenjus - mosseltjes - selderchutney

 

Filet van jonge duif gelakt - jus met Nashi peer - compote van rabarber en appelsien - relish van Conference

 

Holstein dry aged tussenribstuk - girolles - pastinaak - bimi - gele biet - jus met Cévenne ui en girolles

 

Assortiment kazen van Kaasmeester Frederik Crul ( € 7 -  kaas en wijn € 12) 

 

Perzik - yoghurt - munt - lavendel - amandel

 

Aardbei - yuzu - basilicum - sorbet van mascarpone en kers

 

 

Opmerkingen

- op zaterdag serveren wij enkel het menu Terroir   : dit om een vlotte service te garanderen. alvast bedankt voor uw begrip

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen  behalve op zondagavond !

 

Roodbaars - ceviche sausje - venkel - radijs - crème van sesam
19€
Pladijs - gerookte aardappel - saffraanrisotto - schaaldierenjus - mosseltjes - selderchutney
19€
Gelakte schouder van 't Meikesvlasvarken - gepekelde groentjes - zure room - tomaat
21€
Carpaccio van Holstein – rucola – parmezaan 18 maand – basilicum
19€
Terrine van foie gras – abrikoos - peer – escabèche van beukenzwam – amandel - brioche
23€
Huis gemarineerde zalm - dille – citroenmeringue – brioche – gepekelde sjalot – zure room
19€
Holstein dry aged tussenribstuk - girolles - pastinaak - bimi - gele biet - jus met Cévenne ui en girolles
32€
Ierse Rib Eye – choronaise – Honingtomaatjes – sucrine – venkel – handgesneden frietjes
34€
Gebakken Kalfszwezerik – groententuintje – bordelaise – truffelrisotto kroket
35€
Mignonette van ‘t Meikesvlasvarken (Aarsele ) – pickles – fijne boontjes – bloemkool - pomme dauphine
27€
Zeetong - gerookte aardappel - saffraanrisotto - schaaldierenjus - mosseltjes - selderchutney
35€
Ruisleedse smeus - handgepelde grijze garnalen - gepocheerd eitje
27€
Tarbot – pistou van tomaat – handgepelde grijze garnaal – kruidenolie - verschillende tomatenrassen - basilicum -venkel
35€
Perzik - yoghurt - munt - lavendel - amandel Aardbei - yuzu - basilicum - sorbet van mascarpone en kers
11€
Assortiment kazen met aangepaste konfijten
13€
Sabayon klassiek met Marsala Cremovo
9€
Huisgemaakt vanille ijs - chocoladesaus Callebaut 811, kletskop
9€
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille ijs
9€
Tiramisu
9€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

Balletjes in tomatensaus met aardappelpuree
11€
Kipfilet met appelmoes en frietjes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€
bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€

 

 

Lunch Deluxe

 

 

 

 

's middags op ma, do en vr

(Behalve op feestdagen)

Voor-, Hoofdgerecht en dessert

25 €

Ook mogelijk met aangepaste wijnen : 35 €