Menukaart

Gezocht :

Voor indienstreding september 2017: voltijds zaalmedewerk(st)er !

Voor sollicitatie of informatie : info@tafel10.be tav Annelies

Jaarlijks verlof

Beste, wij zijn in verlof vanaf 3 augustus tem 21 augustus. terug open 24 augustus.

Reserveren kan steeds online !

 

 

 

 

4 gangen menu

* niet inbegrepen

 

5 gangen menu

 

 

 

Zonder wijnen 53 €

Met wijnen 75 €

 

Zonder wijnen 68 €

Met wijnen 95 €

Menu Terroir vanaf 8 juni

Tomaat - basilicum - anchoïade - scamorza - appelsien
 
Gelakte schouder van 't Meikesvlasvarken - kimchi radijs - verse augurk - aubergine
 
Zeetong - fregola sarda - warmoes - kersenvinaigrette - sabayon van gerookte prei *
 
Parelhoen - jonge wortel - artisjok - aardappel wedges - saliesaus - chermoula - beukenzwam

Assortiment kazen van Kaasmeester Frederik Crul ( € 7 -  kaas en wijn € 12) 

Aarbei - appel - zuring - lavas
Rabarber - framboos - karnemelk - vlierbloesem - yoghurt

 

Menu Terroir tot 5 juni

Kabeljauw gepekeld – paksoi – kardemon – citrus – venkel

Witte asperge – hondshaai – bloemkool – erwt – garnaal – vadouvan

Open ravioli van Ossestaart – parijse champignon – Langres kaas – truffel(in optie) *

Kalfs dunne lende – daslook – gebrande sjalot – Marsala – snijboon

Assortiment kazen van Kaasmeester Frederik Crul ( € 7 -  kaas en wijn € 12)

Tomaat Romanov

Matcha thee – citrus madeleine – kers – lychee - nootjes

 

 

Opmerkingen

- op zaterdag serveren wij enkel het menu Terroir   : dit om een vlotte service te garanderen. alvast bedankt voor uw begrip

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen  behalve op zondagavond !

 

Menu terroir et ses légumes

weldra online

Verschillende tomaat rassen – basilicum – anchoïade – scamorza – appelsien
19€
Maatjes – fijne boontjes – sjalot – vinaigrette van kers – fregola sarda
19€
Carpaccio van Holstein – rucola – parmezaan 18 maand – basilicum
19€
Gelakte schouder van 't Meikesvlasvarken - kimchi radijs - verse augurk – aubergine
21€
Terrine van foie gras – abrikoos - peer – escabèche van beukenzwam – amandel - brioche
23€
Huis gemarineerde zalm - dille – citroenmeringue – brioche – gepekelde sjalot – zure room
19€
Ierse Rib Eye – choronaise – Honingtomaatjes – sucrine – venkel – handgesneden frietjes
34€
Gebakken Kalfszwezerik – artisjok violet - lamsoor – bordelaise – truffelrisotto kroket
35€
Parelhoen - jonge wortel - artisjok - aardappel wedges - saliesaus - chermoula - beukenzwam
31€
Mignonette van ‘t Meikesvlasvarken (Aarsele ) – pickles – fijne boontjes – bloemkool - pomme dauphine
27€
Zeetong - fregola sarda - warmoes - kersenvinaigrette - sabayon van gerookte prei
32€
Ruisleedse smeus - handgepelde grijze garnalen - gepocheerd eitje
27€
Tarbot – pistou van tomaat – handgepelde grijze garnaal – kruidenolie - verschillende tomatenrassen - basilicum -venkel
35€
Aardbei - appel - zuring - lavas Rabarber – ijs van karnemelk en zwarte bes - vlierbloesem – yoghurt
11€
Assortiment kazen met aangepaste konfijten
13€
Sabayon klassiek met Marsala Cremovo
9€
Huisgemaakt vanille ijs - chocoladesaus Callebaut 811, kletskop
9€
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille ijs
9€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

Balletjes in tomatensaus met aardappelpuree
11€
Kipfilet met appelmoes en frietjes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€
bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€

 

 

Lunch Deluxe

 

 

 

 

's middags op ma, do en vr

(Behalve op feestdagen)

Voor-, Hoofdgerecht en dessert

25 €

Ook mogelijk met aangepaste wijnen : 35 €