Menukaart

Gelukkig nieuwjsaar

En onze beste wensen! Terug open en met een nieuwe menu ! Nu online .

 

 

 

 

 

 

 

4 gangen menu

* niet inbegrepen

 

5 gangen menu

 

 

 

Zonder wijnen 53 €

Met wijnen 75 €

 

Zonder wijnen 68 €

Met wijnen 95 €

 

Menu Terroir vanaf 11 januari

 

Tartaar van dorade – yoghurt – avocado – tomaat – hijiki - vlierbloesem

 

Roggevleugel – sausje van waterkers – gekonfijte prei – dragon

 

Gebakken coquilles – eekhoorntjesbrood – grondwitloof -  schorseneer - Reypenaer *

 

Filet van hert – abrikoos – Glühwein – zoete aardappel – pastinaak - kruisdistelzwam

 

Assortiment kazen van Kaasmeester Frederik Crul ( € 7 -  kaas en wijn € 12) 

 

Mango – witte chocolade – meringue  – gemarineerde ananas – kokosijs - passievrucht

 

 

Opmerkingen

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen  behalve op zondagavond !

 

Valentijnmenu binnenkort online 

Buikspek ’t Meikensvlasvarken gelakt – tomaat – zure room – rode ui – jonge wortel
19€
Huis gemarineerde zalm - dille – citroenmeringue – brioche – gepekelde sjalot – zure room
19€
Holstein tartaar – hangop – preiolie gerookt – salsa tomaat – postelein
21€
Gebakken coquilles – eekhoorntjesbrood – grondwitloof - schorseneer - Reypenaer
23€
Roggevleugel – sausje van waterkers – gekonfijte prei – dragon
21€
Tartaar van dorade – yoghurt – avocado – tomaat – hijiki - vlierbloesem
19€
Filet van hert 'crispy' – abrikoos – Glühwein – zoete aardappel – pastinaak – kruisdistelzwam
29€
Ierse rib eye - winterse groentjes - béarnaise saus - verse frietjes
34€
Gebakken Kalfszwezerik – groententuintje – bordelaise – truffelrisotto kroket
35€
Zeetong nr2 gebakken in melkerijboter – groententuintje – aardappelmousseline
35€
Ruisleedse smeus - handgepelde grijze garnalen - gepocheerd eitje
27€
Tarbot – salsa tomaat,hijiki – pastinaak – garnalensaus – jonge wortel - pomme dauphine
35€
Mango – witte chocolade – meringue – gemarineerde ananas – kokosijs - passievrucht
9€
Assortiment kazen met aangepaste konfijten
13€
Sabayon klassiek met Marsala Cremovo
9€
Huisgemaakt vanille ijs - chocoladesaus Callebaut 811, kletskop
9€
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille ijs
9€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

Balletjes in tomatensaus met aardappelpuree
11€
Kipfilet met appelmoes en frietjes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€
bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€

 

 

Lunch Deluxe

 

 

 

 

's middags op ma, do en vr

(Behalve op feestdagen)

Voor-, Hoofdgerecht en dessert

25 €

Ook mogelijk met aangepaste wijnen : 35 €